3 Ocak 2010

AĞYAR'A İTHAFLA..KARAVANA

Görmek lazım,bakmak yetmez.İnsan gözleri önüne serilmiş sisi dağıtmak zorunda,kendini değil.Kendini dağıtış,kendini hiçe vuramamak.Anlayıp kavramak yerine tutup okşamak dünyayı.Zihinlerde tasavvur edilen imajı kaybetme korkusu.

Yanlış hedefe doğrultulan namlu ve ardından çığlık!Güç denemesi maalesef karavana.Ne hazin işkence.Ve bu işkenceyi erdem haline getirmek:Özgürlük.Arzularına,hırslarına ve bin türlü iştihalarına can-ı gönülden bağlı bu bedbin nasıl özgür olabilir.

Bakarlar,görmezler; görseler,anlayamazlar.Hayallerinde bile aldanışlar var.Kendi trajedileri,kendi komedileri.Her komedi gibi buna da gülmelisin,gözlerin niye var?Hayatı saçlarınla bağlamalısın hırslarına,saçların niye var?Öfkeni sev yalanları sev,kalbin niye var?Haydi,alkışla beni,ellerin niye var?


Korkma!Sadece düştün.Ufak bir sıyrık,geçer şimdi meraklanma.Ben niye varım?

2 yorum:

  1. Karavana atan bedbaht,tali'siz insan neden VAR?
    Peki ya sen keskin nişancı dürbününde neden bir ağyar var?

    YanıtlaSil
  2. İnsan hep aldandı!Seven de aldandı sevilen de.Aşk perdesi gözlerimize inince önce kendimizi kaybettik sonra yarimizi.
    Ne yari hakkıyla sevebildik ne ağyarı bilebildik.Bir biz vardık şu cihanda bir de yar.Biz hep aldandık!Göremedik,bilemedik ve aslında hiç sevmedik.

    YanıtlaSil